1- .Com'Lu site tanıtımı Yasak Değildir.
2- Yasak içerikli, virüslü veya T.C yasalarına aykırı siteleri tanıtmak yasaktır.
3- Site Tanıtım Bölümünü Adına Uygun Bir Şekilde Kullanılacaktır Başka Amaçlar için Konu AÇMAYINIZ !!
4- Aynı site için farklı konular açmak yasaktır.
5- Irkçı Söylem, Küfr Etmek ve öm İle Site Tanıtımı Yapmak Yasaktır Ban Sebebiniz Olur.
6-Konuyla alakasız mesajlar atılmamalıdır.
7-Şu siteyi hackledim gibi yazılar yazmak, konular açmak yasaktır. Bu siteler yabancı bile olsa yasaktır.
Uygulama: Konu komple başlığı ile beraber silinir, üye sınırsız banlanır.
8-Aynı siteyi kendi sitesindeki diğer admini yada herhangi bir yetkiliyi çağırıp ikinci şekilde tanıtım konusu açmak yasaktır!
9-Site Tanıtım Bölümü Dışında Site Tanıtımı Yapmak Yasaktır.(ÖM vb.)
10-2 gün içinde yalnız sadece 1 tane tanıtım konusu açılabilir ve belli zaman aralıklarla konular güncellenebilir.Gün içinde üst üste açan kullanıcılar için 2 kez sözlü uyarı yapılıp konuları çöpe taşındıktan sonra devamında uyarı puanını ortadaki duruma bağlı olarak +1 - +4 arası olabilir.(Bu sözlü uyarı kuralı sadece foruma yeni üye olan acemi kullanıcılarımız içindir.)
11-Site Tanıtım Bölümü başlıkları gerektiğinden uzun olmamalı. Yani XXXX Forum | Türkiyenin en büyük forumu gel pişman olmazsın başlığı yerine XXXX Forum | Büyüklerin Forumu yada XXXX Forum | Site Tanıtım Konusu daha düzenli, kısa ve öz olur. Ayrıca genel bakışta da düzenli gözükür. Bu kurala uymayanlara ilkinde sözlü uyarı olmak şartıyla %10 ile %50 arasında uyarı puanı verilecektir.
Şimdilik Kurallar Bu Şekildedir İleri Zamanlarda Eklemeler Yapılabilir.Saygılar
// Bu kurallar AdigeEmperor tarafından eklenmiştir..
Ayrıca Unutmayın!!!
- Tanıtım konunuzda Hazır Tanıtım Şablonu zorunluluğu YOKTUR!
- Konu Başlıklarınızda Sadece Site İsmi | Site Sloganı olmalıdır.
- Lütfen ve Lütfen! Türkçe'mize dikkat edelim.
Örnek Site Tanıtım Başlığı;
Kod:
Kuralları okuduysanız ve şartlarınız kurallara uyuyorsa tanıtım yapmaya hazırsınız demektir.
2- Yasak içerikli, virüslü veya T.C yasalarına aykırı siteleri tanıtmak yasaktır.
3- Site Tanıtım Bölümünü Adına Uygun Bir Şekilde Kullanılacaktır Başka Amaçlar için Konu AÇMAYINIZ !!
4- Aynı site için farklı konular açmak yasaktır.
5- Irkçı Söylem, Küfr Etmek ve öm İle Site Tanıtımı Yapmak Yasaktır Ban Sebebiniz Olur.
6-Konuyla alakasız mesajlar atılmamalıdır.
7-Şu siteyi hackledim gibi yazılar yazmak, konular açmak yasaktır. Bu siteler yabancı bile olsa yasaktır.
Uygulama: Konu komple başlığı ile beraber silinir, üye sınırsız banlanır.
8-Aynı siteyi kendi sitesindeki diğer admini yada herhangi bir yetkiliyi çağırıp ikinci şekilde tanıtım konusu açmak yasaktır!
9-Site Tanıtım Bölümü Dışında Site Tanıtımı Yapmak Yasaktır.(ÖM vb.)
10-2 gün içinde yalnız sadece 1 tane tanıtım konusu açılabilir ve belli zaman aralıklarla konular güncellenebilir.Gün içinde üst üste açan kullanıcılar için 2 kez sözlü uyarı yapılıp konuları çöpe taşındıktan sonra devamında uyarı puanını ortadaki duruma bağlı olarak +1 - +4 arası olabilir.(Bu sözlü uyarı kuralı sadece foruma yeni üye olan acemi kullanıcılarımız içindir.)
11-Site Tanıtım Bölümü başlıkları gerektiğinden uzun olmamalı. Yani XXXX Forum | Türkiyenin en büyük forumu gel pişman olmazsın başlığı yerine XXXX Forum | Büyüklerin Forumu yada XXXX Forum | Site Tanıtım Konusu daha düzenli, kısa ve öz olur. Ayrıca genel bakışta da düzenli gözükür. Bu kurala uymayanlara ilkinde sözlü uyarı olmak şartıyla %10 ile %50 arasında uyarı puanı verilecektir.
Şimdilik Kurallar Bu Şekildedir İleri Zamanlarda Eklemeler Yapılabilir.Saygılar
// Bu kurallar AdigeEmperor tarafından eklenmiştir..
Ayrıca Unutmayın!!!
Machxx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar Site Tanıtımı Bölümü'nde Sadece Kendinize ait ve 10tl/tr.net uzantılı sitenizi tanıtabilirsiniz.Başkalarına ait 10tl/tr.net uzantılı ve ya 10tl/tr.net uzantısı olmayan siteleri tanıtmak kesinlikle yasaktır.
Kuralımıza Uymayan Kullanıcılar bizden %50 Uyarı alacaklardır.
- Tanıtım konunuzda Hazır Tanıtım Şablonu zorunluluğu YOKTUR!
- Konu Başlıklarınızda Sadece Site İsmi | Site Sloganı olmalıdır.
- Lütfen ve Lütfen! Türkçe'mize dikkat edelim.
Örnek Site Tanıtım Başlığı;
Kod:
Kod:
Destek Forumu | Ücretsiz 10tl/tr.net Destek Forumu
Kuralları okuduysanız ve şartlarınız kurallara uyuyorsa tanıtım yapmaya hazırsınız demektir.