• Ana Sayfa
  • Portal
  • Üye Listesi
  • Yönetim Kadrosu
  • Forum İstatistikleri

  • Konu Bilgileri
    Konu Başlığı: PHP – PHP İle Klasör Kontrolü | Görüntülenme Sayısı: 981 | Cevap Sayısı: 1 | Konuyu Açan Kişi: Hatake

    Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
    Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    PHP – PHP İle Klasör Kontrolü
    #1
    Bir klasörü nasıl belirleyebiliriz? Uzantısı olmayan herşey klasör müdür? İşte bu soruların cevabı bu konuda yatıyor.Her uzantısı olmayan klasör değildir.Bu yüzden PHP’de klasör kontrol sınıfı mevcuttur.is_dir fonksiyonu ile belirtilenin klasör olup olmadığını kontrol ederiz.İşte size bir örnek.

    Kod:
    <?php
    //www.programlamadersleri.com
    if (is_dir("test-klasor")) //is_dir() fonksiyonu ile belirtilenin klasör olup olmadığı kontrol ediliyor.
    {// if içinde yazılmasının nedeni ise eğer bu bir klasör ise yapılacak şeylerin olmasıdır.
    echo "<br>evet bu bir klasör";
    }else
    {
    //www.programlamadersleri.com
    echo "<br>hayır bu bir klasor değil";

    }//www.programlamadersleri.com
    ?>
    #2
    Teşekkürler.


    Hızlı Menü:


    [-]
    Anahtar Kelimeler
    Anahtar Kelimeler:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Konu Ismi: PHP – PHP İle Klasör Kontrolü - Yazar: Hatake
    PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Full Indir PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Full Dinle PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Full Izle PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Download PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Yükle PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Free Download PHP – PHP İle Klasör Kontrolü ne demek PHP – PHP İle Klasör Kontrolü nasil oluyor PHP – PHP İle Klasör Kontrolü ücretsiz indir PHP – PHP İle Klasör Kontrolü fragmani PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Film PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Müzik PHP – PHP İle Klasör Kontrolü mp3 PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Videolari PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Resimleri PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Dizileri PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Sorun PHP – PHP İle Klasör Kontrolü hatasi PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Cözüm nedir PHP – PHP İle Klasör Kontrolü ne demek PHP – PHP İle Klasör Kontrolü nasil PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Programm PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Kurulum PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Yardim
    PHP – PHP İle Klasör Kontrolü Kim PHP – PHP İle Klasör Kontrolü kodları PHP – PHP İle Klasör Kontrolü yapımı

    Forum Anahtar Kelimeler.

    Türkçe Çeviri: MyBB.Com.Tr
    Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
    Bu temanın yapımcısı #Pøwér™'dir. Hiç bir materyal çalınamaz.
    © Soft Flat Theme v2 | 2015. Tüm hakları saklıdır.

    Minecraft server kurulum , Minecraft survival , Wolfteam , Cold Hack , Oyun Hileleri , En güzel oyunlar , En komik fıkralar, En güzel fıkralar, oyun forumu , geyik , program indirin , angry birds indir , php kodları, asp kodları , html kodları, html duyuru , mybb temaları , 10tr.net temaları , alexa güncellenmiyor , css kodları , kodlama dersleri , online oyunlar , Lol , league of legends , grafik tasarım , photoshop tasarımları , sanalika , pointblank , pb, metin 2 , metin 3 , metin 2 bot , bombom , facebook like, tfm , transformici , transformice server kurulum , transformice pvp serverlar, grafiker , admin , ar-ge , moderatör



    10tl.net Destek Forumu -