• Ana Sayfa
  • Portal
  • Üye Listesi
  • Yönetim Kadrosu
  • Forum İstatistikleri

• Konu Bilgileri
    Konu Başlığı: CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) | Görüntülenme Sayısı: 1261 | Cevap Sayısı: 3 | Konuyu Açan Kişi: Kralon

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi
    Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım)
    Crysis nedir?
    Crysis 'teki olaylar Kuzey Kore sahili yakınlarında bulunan adada antik bir uzaylı mekiği keşfedildiği 2020 yılı gelecek kurgusu içerisinde gelişmektedir.Tek oyunculu mücadele bölümü Nomad lakaplı Birleşik Devletler Delta ekibinde görev yapmakta olan Jake Dunn adında bir askerin rolünü takdim etmektedir. Nomad geleceğe ait çeşitli silah ve ekipmanlarla özellikle de bir Nano Giysi (İngilizce: Nano Muscle Suit) ile donanmıştır. Oyuncu Crysis 'te Kuzey Kore ordusu ve uzaylı düşmanlar karşısında dört farklı konumda savaşmaktadır: Tropik ada ormanı, Buz kürenin içerisi (aynı ormandan oluşmaktadır fakat donmuş bir vaziyettedir), yerçekimi bulunmayan bir uzay gemisi ve Amerikan uçak gemisi.

Nano Giysi

Nano Giysi

Nano Kas Giysisi (İngilizce: Nano Muscle Suit) : Laser teknik cihazlar ve nanoteknoloji kullanılarak tasarlanmış güç bazlı bir dış iskelettir.
    Nano giysinin oluşturulması ve tasarlanması fikri oyun tasarım şefi Bernd Diemer'a göre Amerika Birleşik Devletleri Future Force Warrior 2020 askerî programından esinlenilmiştir. Crytek şirketi çalışanı Eric Lagel nano giysi hakkında: "Crysis'teki ana "fiş"lerden birisidir ve bunu çoklu oyuncuya basit şekilde dahil edemeyiz. Nano giysi : diğer oyunlarda bulunmayan tek bir silahtır" şeklinde konuşmuştur.
    Nano giysinin ana özelliği: karaktere yeni fırsatlar olanağı sağlayan ve var olanları geliştiren mod işletimidır. Nano giyside 4 mod vardır. Aynı anda sadece bir mod kullanılabilmektedir. İki veya daha fazla mod eş zamanlı olarak çalıştırılması mümkün değildir. Üstelik nano giysi daima dört modda birinde devrede olmak zorunda ve kapanma olanağı yoktur. Devre dışı olması sadece tek oyunculu mücadele sırasında senaryoya göre meydana gelmektedir. Nano giysinin yönetimi ek olarak diğer gelişmiş özelliklere de sahiptir.
    Nano giysi devresi:
    Maksimum Zırh (İngilizce: maximum armor) : enerji, yaraların onarımı ve giysi korunması için yeniden dağıtılmaktadır. Enerji azami stoka ulaştığında giysi, yeterince büyük darbelere katlanabilmekte, örneğin yakın mevkilerde gerçekleşen bir patlama veya nişancı tüfeği ateşi. Buna rağmen, giysi enerjisi tamamen veya büyük oranda tükenirse alınan herhangi bir darbe, karakterin sağlığını azaltacaktır. Oyuncu karakterinin bir saldırısında bu moddaki giysi süt beyazı renkte bir ışık saçacaktır.
    Maksimum Güç (İngilizce: maximum strength) : nano mekanik kas servosundan dolayı, bu mod oyuncu karakterinin kas gücünü artırmaktadır. Sözkonusu modun artırmış olduğu kas gücüyle yüksek zıplayışlar gerçekleştirilebilir ve savaş için uygun bir ortam sağlanabilir. Üstelik silah sarsıntısını önleyerek atışlarda esas itibariyle dengeyi sağlar.Enerji her bir vurulmada, zıplamada ve patlamada azalır. Bu moddaki giysi devamlı olarak yumuşak bir kırmızı ışık saçar.
    Maksimum Hız (İngilizce: maximum speed) : merkezî sinir sistemindeki sinapsların hızlanması, sonucu kişinin hareket hızı zorunlu ve geçici olarak artar. Enerji koşma ve yakın çarpışmalar sırasında harcanır, kalan zamanda harcanma olmaz, fakat bu modda normal yürüme hızı biraz fazladır, yeniden silahlanma süresi güç ve zırh modundan daha azdır. Mod uzunlamasına atlamada kullanılan hızı aynı zamanda artırabilmektedir. Mod kullanılırken giysi üzerinde cereyan eden yumuşak bir beyaz ışık saçılır.
    Pelerin (İngilizce: cloak) : Oyuncu karakteri neredeyse tamamen ışık altında saydamlaştırırarak fiilen görünmez yapar. Pelerin modunda iken hareket süresince enerji devamlı harcanır. Oyuncu karakteri daha etkin biçimde hareket ederse enerji hemen tükenir. Özellikle de koşmada ve zıplamada enerji en hızlı ve karakterin gizlenmesi ve ilgili faaliyetler sırasında en yavaş harcanır. Pelerin moduyla karakter tamamen görünmez yapmaz, rakipler kendilerine yaklaşan giysinin tamamlayıcı ışınımını fark eder. Kişisel silahlara karşılık çevredeki nesneler karakterin elleriyle taşınabilir ve bu aynı zamanda karakterin tespit edilmesine sebebiyet verebilir. Çevreyle herhangi bir sert etkileşimde, örneğin silahla ateş etmede, bir nesneyi fırtlatmada veya yakın çarpışmalarda pelerin modu devre dışı bırakılır. Enerji sınıfıra düşer ve otomatik olarak zırh modu 'na geçiş yapılır.
    Assault görevinin başlangıcında, Psycho (Delta ekibi askeri, aşağı bakınız), nano giysinin fiyatı hakkında bir arkadaşına: "Sam amcanın hiç işi yok, senin k****ı korumak için 1 000 000 $. harcayacak öyle mi?" demiştir.
    Nano giysi, giyen kişi öldüğünde geride herhangi bir iz bırakmamak için kendi kendini yok etme mekanizmasına sahiptir. Bu işlev nano giysiyi rakiplerin ele geçirmesini önlemek için kullanılır.
    Nano giysi karakterin sağlığını sürekli iyileştirme yeteneğine sahip olduğu için ilk yardım çantalarına hiç gerek duyulmaz. Ancak, tüm hareketler giysinin yenilenebilir enerji rezervini tüketmektedir; enerji zırh modunda iken daha hızlı şarj edilir. Giysi, oyun içi çarpışmalara önemli bir taktik unsur niteliğindeki fare jesti (İngilizce: Mause gestures) kullanılarak modlar arası geçiş hızlıca yapılabilmektedir. Giysinin maskesi olan kask içersine entegre edilmiş bir baş-üstü göstergeye (İngilizce: Head-Up Display) ayrıca sahiptir, bu gösterge taktik harita ve güncel sağlık durumu gibi verilerin ekrana yansımasını sağlar. Bu sebeple, doğada görünen tüm bilgiler elektroniktir, bazı acil durumlar sırasında boot çıktısı ve görsel bozulma gibi görüntüler ekranda belirir. Çifte radyo, cep bilgisayarı (İngilizce: PDA), görsel-işitsel bilgi kayıt olanağı ve bunun yanı sıra gece görüşü ve (dürbün için geçerli) resim sıklık oranını değişikliği dahil olmak üzere birçok özellik tek oyunculu mücadele bölümünde erişimi mümkündür.

Silahlar

Oyuncu, çoğu birinci şahıs nişancı tarzı oyunlarda bulunan standart silah yelpazesine erişebilmektedir. Bunların dahilinde hem alışılmış silahlar (tabanca, iki tüfek, çifte ve diğerleri), hem de bilim-kurgu silahları (Gauss silahı), bunun yanında uzaylı silahı olan (İngilizce: MOAC – Molecular Accelerator : Moleküler Hızlandırıcı) bulunmaktadır. Tüm silahlar üzerinde uygun ağızlık (alet, edevatlar) ile değişiklik yapılabilmektedir ve bu cihazlar oyuncuya varsayılan olarak verilebilmekte, ele geçirilen silah ile sağlanmakta veya çok oyunculuda satın alınabilmektedir. Bir kere satın alındı mı sadece ölüm, senaryo veya tek oyunculuda konunun gelişimi sırasında stokların kaybolması ile ortadan kalkabilmektedir. Normal oyun sırasında oyuncu tüfeğine flaş ışığını takarsa, hiçbir zaman kaybolmaz ve oyun ilerlerinde kullanıma hazır halde olur.

Oyunda Kore Ordusu'nun sıkça kullandığı FY-71 silahı
    Değişik edevatlar kullanılarak gerçekleştirilen silah modifikasyonu Ray Bütünleme Sistemi (İngilizce: RIS - Rail Integration System) vasıtasıyla yapılabilmektedir. Değiştirmeleri ve yükseltmeleri kapsamaktadır fakat zorunlu tadiller değillerdir. RIS oyundaki tüm kullanılabilir silahlara monte edilmiş (ikmal edilmiş) durumundadır. Özellikle de Picatinny Rayı (İngilizce: Picatinny Rail) silahlarda kullanılmaktadır. RIS'in bu türü günümüzdeki gerçek silahlarının farklı farklı türlerinde bulunmaktadır.Oyun içi silahlarda edevatların takılabildiği dört bağlama noktası vardır: üst (namlu yukarısı) ray, alt (namlu aşağısı) ray, ağızlık ve bağlama noktası ise namlunun sol kısmındadır. Bu sebeple, bazı edevatlar eş zamanlı olarak kullanılmamakta: örneğin, tüfek-altı bomba atar ile bayıltıcı düzenek veya fener ile lazer nişan cihazını aynı anda kullanmak olanaksızdır. Silahların bazı çeşitleri, yapısal özelliklerine uygun raylara sahip değillerdir: örneğin, çifte tüfeğin namlu altı rayı yoktur, dolayısıyla çifteye bir bomba atar monte etmek olanaksızdır.
    Oyun seçenekleri temel silah tadili için çok sayıda cihaz olanağı sunmaktadır, hatta bu nedenle değişiklikler oyuncuya çok tuhaf gelebilmektedir. Örnek olarak, 4x ila 10x arasında değişen yaklaştırma olanağına sahip optik nişangâh kısa mesafelerde oldukça etkili olan çifteye takılabilmektedir.
    Ek olarak, çoğu silahta atış modu değiştirebilmekte (peş peşe ve tekli atış). Üstelik Crysis diğer yeni nişancı oyunlarda rastlanılan bazı özellikler takdim etmektedir, mesela menüde ön seçim yapmaksızın bomba atmak ve bomba atma gücünü değiştirmek.
    Belirtilmesi gereken önemli noktalardan birisi de tek oyunculu'da bulunmayan silahların çok oyunculuda olmasıdır. Bunun dahilinde MOAR (İngilizce: Molecular Arrestor: Moleküler yakalayıcı),[40] tanksavarlar ve anti-personel mayınlar, ve bunun yanı sıra diğer silah ve ekipmanlar oyunda mevcuttur. Çok oyunculudaki Power Struggle'da TAC-topu (İngilizce: TAC - Tactical Atomic Cannon: Taktik Nükleer Top) kullanılarak düşman üssü yerle bir edilebilmektedir.

Ulaşım araçları

Crysis'te iniş yapmak olan VTOL uçağı
    Crysis 'te oyuncunun kullanımına açık geniş araç yelpazesi bulunmaktadır. Mevcut kara araçları, hafif ciplerden ağır tanklara kadar çok sayıda teknik araçları kapsamaktadır. Deniz araçları ise hafif motorbotları, hoverkraftları ve deniz otobüslerini kendisine dahil etmektedir. Tüm araçlar (kamyonetler, HMMWV ve hatta tanklar) hızlanma tuşuna basıldığında gereğinden yüksek hızlara ulaşabilmektedir. Uçak seçimi Kuzey Kore askerî helikopteri ve Amerikan hayalî dikey kalkış ve iniş yeteneğine sahip uçağı: VTOL (İngilizce: Vertical Take-Off and Landing: VTOL) ile sınırlandırılmıştır, her ikisi de küçük askerî müfrezeleri taşıyabilmektedir.
    Tekerlekli araçlar bölgesel sistem hasarlarına sahiptir, en kayda değer örnek lastiklerin sürüklenmesidir Tank veya piyade savaş aracı gibi paletli araçlarda paletlerin takrip edilmesi mümkündür. Üstelik oyuncu dış yakıt depolarına ateş ederek infilak etmelerine ve bunu takiben aracın aşınmasına sebebiyet verebilir; yüksek sıcaklıkta tutuşan iskelet tüm aracın kolaylıkla hasar almasına olanak sağlayacaktır. Bir aracın tüm lastikleri delinse bile, yavaş yavaş tekerlekler üzerinde gitmeye devam edebilmektedir. Tahrip olan paletler sebebiyle paletli araçlarda da aynı olaylar yaşanmaktadır. Oyunda mevcut ancak kullanıma açık olmayan araçlar reaktif uçak, kepçeler ve büyük gemiler ayrıca tüm uzaylılar olarak belirtilmektedir.
    Oyuncu bir araç içindeyken etrafı hem birinci kişi hem de üçüncü kişi kamerasında izleyebilme fırsatına sahiptir. İkinci bir durum olarak oyuncu, gidiş geliş hattı doğrultusunu yaklaşık 45° sanal kamerayı sağ ve sola çevirmebilmekte, üstelik üçüncü kişi görünümünde sanal kameranın uzaklaştırma yakınlaştırma ayar olanağı bulunmaktadır.
    Dikkat çekilmesi gerek önemli bir olay da oyuncunun çok sayıda aracı sadece çok oyunculu modda erişebilmesidir. Örnek olarak helikopter, ısı güdümlü uçaksavar silahı, paletli piyade savaş aracı, tekerlekli zırhlı personel taşıyıcısı, hoverkraft ve deniz otobüsü gibi teknik araçlar yalnızca çok oyunculu modda erişilmektedir.
    Teşekkürler Gülücük
    En sevdiğim oyunlardan birisi süper tasarım türkler güzel iş çıkarmış Gülücük
    VvRuDhb.jpgD8Py5l.png
    Teşekkürler

Hızlı Menü:

[-]
    Anahtar Kelimeler
    Anahtar Kelimeler:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Konu Ismi: CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) - Yazar: Kralon
    CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Full Indir CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Full Dinle CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Full Izle CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Download CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Yükle CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Free Download CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) ne demek CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) nasil oluyor CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) ücretsiz indir CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) fragmani CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Film CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Müzik CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) mp3 CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Videolari CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Resimleri CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Dizileri CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Sorun CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) hatasi CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Cözüm nedir CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) ne demek CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) nasil CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Programm CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Kurulum CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Yardim
    CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) Kim CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) kodları CRYTEK - Crysis Serisi (Tanıtım) yapımı

Forum Anahtar Kelimeler.

Türkçe Çeviri: MyBB.Com.Tr
    Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
    Bu temanın yapımcısı #Pøwér™'dir. Hiç bir materyal çalınamaz.
    © Soft Flat Theme v2 | 2015. Tüm hakları saklıdır.

Minecraft server kurulum , Minecraft survival , Wolfteam , Cold Hack , Oyun Hileleri , En güzel oyunlar , En komik fıkralar, En güzel fıkralar, oyun forumu , geyik , program indirin , angry birds indir , php kodları, asp kodları , html kodları, html duyuru , mybb temaları , 10tr.net temaları , alexa güncellenmiyor , css kodları , kodlama dersleri , online oyunlar , Lol , league of legends , grafik tasarım , photoshop tasarımları , sanalika , pointblank , pb, metin 2 , metin 3 , metin 2 bot , bombom , facebook like, tfm , transformici , transformice server kurulum , transformice pvp serverlar, grafiker , admin , ar-ge , moderatör

10tl.net Destek Forumu -